top of page

Naomi & Duncan

Wij zijn ontzettend blij dat wij met jullie hebben kunnen samenwerken. Niet alleen omdat er hele mooie foto's uit zijn gekomen, maar omdat over elk detail wordt meegedacht. Jullie namen ruim de tijd voor ons en denken met liefde mee om onze dag nog mooier te maken. Van het begin af aan voelden jullie voor ons als de juiste keuze. De warmte waarmee jullie het contact leggen, de aandacht voor de details, de liefde voor het vak en uiteraard de schitterende foto's. Alles paste perfect in ons 'perfecte plaatje' .

Naast dat alles zijn wij ook razend enthousiast dat we 'proefkonijn'. mochten zijn voor de videografie van de bruiloft. Omdat dit de eerste video shoot zou zijn hielden wij onze verwachtingen getemperd, maar wat is het gaaf geworden! Nu, een half jaar later, krijgen wij nog steeds mooie reacties! 

Scherm­afbeelding 2024-03-13 om 19.04.56.png
pimlonneke2.jpg
Pim & Lonneke

Bij de voorbereidingen van ons huwelijk kwamen we via via bij Bloesem Fotografie terecht. Bij het zien van de foto's op de website waren we meteen enthousiast. Jenny heeft onze dag vastgelegd in mei 2023 en dat heeft ze fantastisch gedaan. Ze is heel makkelijk in het contact en ze heeft super goed geluisterd naar onze wensen. De intake hebben we via FaceTime gedaan, maar op de dag zelf was het toch alsof we elkaar al jaren kenden. Ze nam heel ongedwongen de foto's zonder zelf op de voorgrond te treden en wij, de kinderen en onze gasten voelden zich 100% op hun gemak. Dit kun je ook goed terugzien op de foto's. 

Op de avond van het feest hebben wij alvast een preview van de foto's laten afspelen op een beamer en dit gaf nog een extra dimensie aan het feest (ook voor de avondgasten). Wij kunnen Bloesem Fotografie dan ook van harte aanbevelen!! Wat een mooie foto's heeft Jenny gemaakt! Heel leuk ook dat Jenny de foto's na afloop zelf kan langsbrengen. Super bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag.

Lois & Mike

Ontzettend fijn dat jullie met zijn tweeën waren, want zo hebben we van ons allebei het aankleedmoment vastgelegd en het first look moment tijdens de ceremonie vanaf twee kanten bekeken. Heel fijn dat we een aantal uur na de bruiloft al een sneak peak toegestuurd kregen! De bruiloft ging zo snel voorbij dat het echt fijn was om snel wat beeldmateriaal terug te zien. Nu we de foto's gezien hebben, zijn we nog enthousiaster geworden! Wat een geweldige mooie, spontane foto's. 

Schermafbeelding 2023-02-07 om 19.47.34.png
20230706-DSC_9757 (1) (1).jpg
Kim & Ricardo

De foto's zijn echt prachtig. Het wordt een hele zoektocht om daar de mooiste tussen te kiezen voor het foto album! Echt suuuuper bedankt dat jullie onze mooie dag zo hebben weten vast te leggen! 

Kyara & Oscar

"Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf of twee fotografen raden wij Bloesem Fotografie zeker aan! Wij zijn op 13 september getrouwd en Marielle was onze fotografe deze dag. Iemand die relaxed is, niet al te veel op de voorgrond en een heel goed oog voor fotografie heeft. Dat ze onze dag mooi had vastgelegd kwamen wij al snel achter, want de volgende dag kregen wij al om 10:00(!) uur een hele mooie uitgebreide sneakpreview. Wat was dat leuk! Het contact verliep soepel, afspraken konden altijd op korte termijn worden gemaakt en de USB met alle foto’s en het trouwalbum werden persoonlijk bij ons afgeleverd. Heel erg bedankt Marielle en Jenny!"

Oscar & Kyara.jpg
Scherm­afbeelding 2024-03-13 om 19.13.04.png
Brent & Marjolein

" WAUW! Wat is het album geweldig geworden! De foto's zijn ook zo super scherp. We kwamen gewoon weer helemaal in het moment van onze dag. We zouden jullie aan iedereen aanraden! We waren al heel blij en tevreden maar dit album maakt het helemaal af. Nogmaals bedankt! " 

bottom of page