top of page

Oscar & Kyara

"Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf of twee fotografen raden wij Bloesem Fotografie zeker aan! Wij zijn op 13 september getrouwd en Marielle was onze fotografe deze dag. Iemand die relaxed is, niet al te veel op de voorgrond en een heel goed oog voor fotografie heeft. Dat ze onze dag mooi had vastgelegd kwamen wij al snel achter, want de volgende dag kregen wij al om 10:00(!) uur een hele mooie uitgebreide sneakpreview. Wat was dat leuk! Het contact verliep soepel, afspraken konden altijd op korte termijn worden gemaakt en de USB met alle foto’s en het trouwalbum werden persoonlijk bij ons afgeleverd. Heel erg bedankt Marielle en Jenny!"

Oscar & Kyara.jpg
pimlonneke2.jpg
Pim & Lonneke

Bij de voorbereidingen van ons huwelijk kwamen we via via bij Bloesem Fotografie terecht. Bij het zien van de foto's op de website waren we meteen enthousiast. Jenny heeft onze dag vastgelegd in mei 2023 en dat heeft ze fantastisch gedaan. Ze is heel makkelijk in het contact en ze heeft super goed geluisterd naar onze wensen. De intake hebben we via FaceTime gedaan, maar op de dag zelf was het toch alsof we elkaar al jaren kenden. Ze nam heel ongedwongen de foto's zonder zelf op de voorgrond te treden en wij, de kinderen en onze gasten voelden zich 100% op hun gemak. Dit kun je ook goed terugzien op de foto's. 

Op de avond van het feest hebben wij alvast een preview van de foto's laten afspelen op een beamer en dit gaf nog een extra dimensie aan het feest (ook voor de avondgasten). Wij kunnen Bloesem Fotografie dan ook van harte aanbevelen!! Wat een mooie foto's heeft Jenny gemaakt! Heel leuk ook dat Jenny de foto's na afloop zelf kan langsbrengen. Super bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag.

Lois & Mike

Ontzettend fijn dat jullie met zijn tweeën waren, want zo hebben we van ons allebei het aankleedmoment vastgelegd en het first look moment tijdens de ceremonie vanaf twee kanten bekeken. Heel fijn dat we een aantal uur na de bruiloft al een sneak peak toegestuurd kregen. De bruiloft ging zo snel voorbij dat het echt fijn was om snel wat beeldmateriaal terug te zien. Nu we de foto's gezien hebben, zijn we nog enthousiaster geworden! Wat een geweldige mooie, spontane foto's. 

Schermafbeelding 2023-02-07 om 19.47.34.png
20230706-DSC_9757 (1) (1).jpg
Kim & Ricardo

De foto's zijn echt prachtig. Het wordt een hele zoektocht om daar de mooiste tussen te kiezen voor het foto album! Echt suuuuper bedankt dat je onze mooie dag zo hebt weten vast te leggen! 

bottom of page