top of page

Over ons

Wij zijn Jenny & Marielle, twee bruidsfotografen met een passie voor het vastleggen van álle mooiste momenten op jullie trouwdag! Met liefde en oog voor detail zijn wij aanwezig om de pure en echte momenten vast te leggen. 

Waarom twee fotografen? 

Twee paar ogen zien meer dan een. Samen kunnen wij alle bijzondere momenten op jullie dag van verschillende kanten vastleggen. Van het aankleden van bruid én bruidegom, tot de first look waarbij we allebei jullie reacties fotograferen. Van verfijnde close-up tot overzichtsfoto. Van de schaterlach van de gasten tijdens de ceremonie, ondeugende acties van de allerkleinste gasten en nog veel meer. 

20220704-IMG_0709.jpg
20220709-IMG_3090.jpg

It's all in the details

Het zijn de kleine dingen die het doen. Tijdens jullie dag hebben we volop oog voor detail en proberen we samen zo onopvallend mogelijk overal te zijn. De liefdevolle hand van je zus, de prachtige gedekte tafel, het bruidsmeisje dat alvast van de sweet table snoept: samen vertellen ze het verhaal van jullie dag.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag dan onze trouwbrochure aan, met nog meer info en tips om samen jullie trouwdag het beste voor te bereiden.

bottom of page